Ajax-aanwinst Suk: “Mijn land op de kaart zetten” 12/10/2009

Zuid-Korea staat al op de kaart...

Zuid-Korea staat al op de kaart…

En wat stond er op  van de week op voetbalprimeur.nl?

Ajax-aanwinst Suk: “Mijn land op de kaart zetten”

Hyun Jun Suk tekende woensdag een contract bij Ajax en blies direct hoog van de toren. De Zuid-Koreaanse aanvaller wil ‘zijn land op de kaart zetten’.

Dat zei hij tegenover AjaxTV. “Ik ben erg blij met mijn contract”, aldus Suk. “Ik heb er zin in. Mijn doelstelling? Ik probeer mijn land op de kaart zetten. Als ik goed presteer zal Ajax vanzelf fans uit Zuid-Korea krijgen.”

Suk, die voor anderhalf jaar tekende met een optie voor nog één seizoen, gaat de verbintenis met zijn familie vieren. “Mijn vader is naar Amsterdam gekomen. En er komen nog meer mensen hierheen. We gaan in een Koreaans restaurant eten, want het is een tijdje geleden dat ik Koreaans gegeten heb”, lacht de jonge aanwinst.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.