Hotellocaties in Amsterdam 25/06/2009

Amsterdam heeft een tekort aan hotelkamers. Er is een hotelloods aangesteld, die op zoek moet gaan naar naar hotels transformeerbare locaties. Hij denkt hierbij vooral aan oude kantoren.

hotelkaart

Een van de middelen die de hotelloods nu heeft ingezet is de hotellocatiekaart. Met sterren op een Google Maps omgeving geeft de kaart weer waar toekomstige hotelontwikkeling kan plaatsvinden. Of al plaatsvindt. Dat is mij niet helemaal duidelijk… Maar het is duidelijk dat dit ook niet een kaart voor het grote publiek is. Nou ja, het staat wel op amsterdam.nl, en de link vond ik op de site van Misset Horeca, dus echt besloten is het ook weer niet. Maar de kaart ademt wel aan alle kanten ‘onaf’ uit: zo is de titel van de webpagina nog “Amsterdam.nl – Voorbeeld Iframe”. En de beschrijving in de rechterkolom maakt mij niet erg veel wijzer, vooral omdat het niet overeenkomt met de kaartinhoud. En wat doen die cijfers in de sterren? Is dat het potentiele aantal sterren wat een hotel op die locatie kan krijgen? Ja, verdomd zeg!

He, dit is eigenlijk best leuk… geen sterren is blijkbaar een ‘nog te ontwikkelen’ locatie. Nog geen hotelier die hierin is gestapt… misschien ook leuk voor een Geogoeroe met carriereswitch ambities.

Kortom, leuke informatie. En niet te vergeten, eindelijk een GM-site die ‘iets’ met de symbolen doet. Beetje afronden voor de finishing touch, dan is dit een zeer informatieve kaart.

http://www.missethoreca.nl/1074972/hotel/hotel-nieuwsbericht/AmsterdamBrengtHotellocatiesInKaart.htm

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.