Tropisch Londen 28/08/2009

Terug van vakantie, eerst maar even een leuke kaart. Timesonline schrijft

london underground heatmap

london underground heatmap

over het metrostelsel van Londen: “A map compiled by Transport for London (TfL) has revealed the hottest spots on the Tube network, notorious for its lack of air-conditioning”. En even verderop: “For many, it proves that London has indeed become a melting pot. The Central Line — which serves some of the most popular tourist spots such as Oxford Street and St Paul’s Cathedral — is one to avoid on a hot day”.

 

Een briljante thematisch uitgewerkte versie van de bekende metrokaart, zou ik zeggen. Op naar de realtime versie, met een permanent temperatuurmeetnet.

Linkje naar het artikel en de kaart

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.